Over de Auteur

Boerderijenonderzoek in Friesland.
Fotograferen, inmeten en dendrochronologische ouderdomsbepaling van constructie’s van boerderijen en historische panden

Ten overvloede vermeld ik hier dat op mijn artikelen op deze website en op alle andere publicatie’s  van mijn hand of films van mijn lezingen copyright rust. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan mijn werk te gebruiken, waarvoor dan ook, zonder mijn expliciete schriftelijke toestemming

Paul Borghaerts
Skrok 6
8734HG Easterein
06-82939576

pdata@borghaerts.nl
www.hennaerderadeel.nl
boerderijenonderzoek.nl
@pborghaerts

Een reactie op Over de Auteur

  1. Ger van Seijst schreef:

    Nooit eerder heb ik me diepgaand afgevraagd uit welke houtsoorten boerderijen zijn opgebouwd en welke soorten het meest voor bepaalde constructies werden gebruikt.
    Interessante website en geeft het kijken naar boerderijen een aparte extra dimensie.
    Ger van Seijst

Geef een reactie