Te verwachten

 

  • Donia State, Jongema State. Dateringen en beschrijving.
  • Vondst van een gedeelte van een bintwerk uit 1510!!!!!
  • Aanvulling op het onderzoek van Uilkema over de langhuisboerderij op Flansum (Irnsum) van Jan Brandse. Door datering van het eiken en grenenhout een nieuw licht op de geschiedenis.

 

2 gedachten over “Te verwachten”

  1. Ik heb uw artikel gelezen over de methode om een boerderij te onderzoeken? In verband met onze boerderij zou ik dat ook mooi vinden om ons gebinte eens te laten bekijken in onze boerderij van 1840. Lavast dank voor uw antwoord. Hannie de Vegt, aekingaweg 5 8426 GN appelscha

    1. Beste mevrouw de Vegt, een tijdje geleden heeft u via mijn website gevraagd of ik uw boerderij ook zou willen onderzoeken. Dat wil ik op zich graag maar het zou mij enorm helpen als u mij vast een foto van het bintwerk (de schuur) van uw boerderij kunt sturen. pdata@borghaerts.nl Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Paul Borghaerts 0515-333394

Geef een reactie